Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Hoffmann.

Visie

De mens bezit een onwijs groot potentieel waardoor hij tot alles in staat is. Hij kan tot grote hoogtes komen en van alles bereiken. We worden echter door onze opvoeding, regels en wetten, aannames en andermans overtuigingen beperkt in ons potentieel. De beperkingen zorgen voor angst, minderwaardigheid en kleinering van ons zelf. Het is aan ons om die beperkingen van ons af te schudden, te geloven en te groeien in ons potentieel: dat we grootser zijn dan we denken, dat we meer kunnen dan we (hebben) laten zien en dat we onze eigen individuele weg durven te gaan die in ons besloten ligt als ons ware natuur.

Ik vertrouw op die innerlijke kracht, dat potentieel dat in ieder van ons als een waakvlammetje brandt en bij sommigen zelfs als een groots vuur.

Hulp

Maar als we door omstandigheden niet langer bij ons potentieel kunnen komen, en we ongemak blijven ervaren die niet meer makkelijk van ons af te schudden valt, dan is het fijn als er naar de totaliteit van wie we zijn gekeken wordt. Dan kan ik vanuit alle puurheid en rust holistisch energetisch therapie bieden. Bij holistisch energetisch therapie wordt naar mentale, emotionele, spirituele, (psycho-)sociale en fysieke factoren gekeken om de hele mens te kunnen behandelen en niet (alleen) het ziektebeeld.

Missie

Het is dan ook mijn missie om iedereen zonder oordeel bij te staan die weten dat er kruisverbanden bestaan tussen het mentale, emotionele, spirituele en (psycho-)sociale met het fysieke aspect. Door energetische herstelwerkzaamheden uit te voeren is heling en soms zelfs genezing mogelijk van breuken, ziektes en verstoringen (op het niveau van stelsels, botten, spieren, pezen, zenuwen, weefsel, bloed, organen, cellen en DNA).

Mensen met pijn, ongemak en lijden ervaren dat er naast ontspanning, heling mogelijk is. Ook als je medische klachten van langere duur zijn, is dat mogelijk. In mijn werk heb ik gemerkt dat ik vaak energetisch geneeskundige handelingen uitvoer waarna mensen na enkele behandelingen verlichting of heling van hun klachten ervaren.

Licht

Bij mijn werk kan ik worden bijgestaan door engelen of andersoortige lichtwezens. Dit zijn in wezen helpers van God/Bron. Het kan dus zijn dat je voelt dat er ‘meer mensen’ bij de behandeling betrokken zijn. Als het in je hoogste goed dient zijn zij erbij om ons te ondersteunen bij het herstellen van je lichaam. Soms echter, blijven restjes van een ‘aandoening’ in je fysieke deel bestaan ter signalering van je lichaam om je te kunnen waarschuwen.

Werk

Als het jouw volgende stap is in de ontwikkeling dan kan in overeenstemming met je Hogere Zelf of je ziel ook energetische activaties plaatsvinden:

  • verwijderen van o.a. entiteiten, implantaten;
  • opschonen, balanceren, harmoniseren en verbinding maken met je volledige chakrasysteem en multidimensionale lichamen;
  • clearing van symbolen en andere ontkrachtigende energetische verbindingen;
  • DNA clearing en herstel en activatie van originele blauwdruk;
  • verbinden met je originele sterrenafkomst;
  • verbinding en communicatie op gang brengen met I AM Presence;
  • tools en inzichten aanreiken voor zelfrealisatie;
  • activeren van Eenheidsbewustzijn (Christus/Avatar), Axiationale en Galaxiatonale Alignments, deactiveren van diverse Locks (‘sloten’);
  • communicatie op gang brengen met lichtmeesters, intergalactische wezens, eigen healingteam;
  • … en nog veel meer!

Het transformerende resultaat is ontroerend en hartverwarmend. De blije, opgeruimde en verhelderende stemming die daar op volgt en de innerlijke kracht die mensen dan uitstralen, is de reden waarom ik doe wat ik doe. Ik nodig je van harte uit een afspraak te maken als jij kiest voor heling en een positieve verandering van je medische klacht.

Wees welkom.

Aangesloten bij Het Verbond Van Energetische Therapeuten (VVET) en het overkoepelende orgaan Register Beroepsbeoefenaren in Complementaire Zorg.

vvet_logo_no_backgroundrbcz-logo-copyright-smal.html