Tijd om te gronden

Wat een energieën…. TIJD OM TE GRONDEN…

De laatste dagen mochten we opnieuw geboren worden; wie zijn we en wat willen we veranderd zien in ons leven. Alles wat we in ons leven op het juiste spoor hebben, zijn we daarin bereid om open te blijven staan voor wat er de komende tijd gebeuren gaat? Durven we het avontuur aan te gaan?

En in de tijd dat we opnieuw ons leven hebben mogen aanschouwen, hebben we informatie binnen gekregen waar we nog aandacht aan mochten schenken. Oude herinneringen waar nog Waarheid in lag verscholen, mochten in ons geestesoog verschijnen waardoor vergeving mocht plaats vinden. En in de energie-uitwisseling van de vergeving zat jouw stukje waarheid wat je nu mocht integreren in je bewustzijn.

Opnieuw de keuze maken van wat je wel wilt en wat je niet wilt. Een geheel nieuwe versie van de realiteit kan wel eens om de hoek loeren. Maar zijn we er nu klaar voor?

Vandaag is het grondingsdag, als je zover bent met het downloaden van alle informatie. De waarheden die je uit je herinneringen hebt verzameld hebben je bewustzijn verruimd en daardoor is je systeem energetisch verhoogd in trilling. Nu is het (weer) een kwestie van aarden. Even duizelig zijn hoort erbij, het in- en uit stappen van dimensies hoort erbij, even niet met anderen bezig willen zijn, hoort erbij.

Wanneer we het nieuwe grid, dat bij dat vernieuwde, verruimde bewustzijn hoort, hebben neergelegd, dan kan de wet van de aantrekkingskracht weer zijn werk doen. Hoppa! 🙂

In dienstbaarheid,

Esther

Afbeeldingcredit: Shaman Journey