SCHOKKEN voor de Nieuwe Aarde

SCHOKKEN voor de Nieuwe Aarde

Terwijl ik besluit om mijn rust te nemen en ik zo in slaap val, voel ik dat mijn lichaam allerlei grote schokken opvangt. Mijn arm beweegt en vangt een schok op, dan is het mijn been die een grote schok opvangt en dan mijn buik en dan weer een ander lichaamsdeel.

Ook mijn hoofd heeft het de laatste dagen zwaar te verduren gehad. Energie die geaard moest worden, maar waar ik nog effe het bewustzijn niet voor had, bouwde zich in mijn hoofd op waardoor er hoofdpijn ontstond. Door opnieuw met bewustzijn mezelf te centreren, konden deze energie├źn gedownload worden en kon ik weer mijn rust ervaren.

Of wat dacht je van een deinend schip in de storm waar je ineens op terecht komt en je plotseling je evenwicht mee moet bewaren? Of dat je ineens 20 cm de lucht in wordt gelift zonder dat je de grond verlaat?

Wat betreft het schokken…. tot nu toe zijn ze er alleen als ik slaap. Wordt vervolgd dus…

In dienstbaarheid,

Esther