Klantervaringen

Vind je het prettig om te horen wat een aantal cliënten te zeggen hebben over Esther en haar werk? Hier kun je de klantervaringen lezen.

Augustus 2016:

Maurice uit de VS: “First of all, I was floored, I often think of the water, we have 5 gardens  vegetables, one Flower garden that is absolutely beautiful. all colors reds, pinks blues yellows and many others. It is obvious now to me that I will be able to use the water to purify and beautify my earth. As I continued to listen I felt a release in my bowels, We will see where that goes. out of me.  The momentous feeling I was hearing what I already knew, but had not paid attention to it. Politics deadens the soul and brings out the meanness in people is obvious now. Thank you so much Esther, for taking the time to speak to my heart and mind. I am forever grateful, for the kind act of caring for a fellow soul. Shamballa on. Namaste Maurice”

Oktober 2015:

Christel uit België “Langs deze weg, uit het diepst van mij hart, wil ik deze geweldige vrouw bedanken. Zij heeft een wonder verricht bij onze zoon! Mocht iemand twijfelen aan haar gave en pure hart? Is niet nodig, bewijzen genoeg! Dank je wel lieve Esther Hoffmann .”

Augustus 2015:

Dennis uit Hilversum “Geen vraag maar ik wil nog even zeggen dat ik heel dankbaar ben voor de energy clearing/healing behandeling op het healingfestival. Op de 1 of andere manier werd ik steeds tot jullie tent aangetrokken en dat voelde vanaf begin al goed. Ik ben degene van die zin “Ik durf me kwetsbaar op te stellen” 😉

De behandeling en affirmatie hebben me nu al wat gebracht. Zowel naar mijn moeder als een vriendin heb ik me kwetsbaar durven opstellen nadat ik deze zin zei en daarmee kon ik een keuze maken vanuit mijn hart en op gevoel (eigenlijk mijn eerste keuze die van binnen 3 seconde) en niet die van mijn denken die daarna meteen op hol sloeg op basis van oude patronen…

Ook de healing aan het einde waarbij de aarde onder mij veel meer verbonden voelde en ik moeite had met opstaan (daar waarschuwde je al voor) was ook heel krachtig en intens. Ik voelde me ook heel licht en helder of zuiver daarna. Normaliter als iemand zegt “voel alsof er wortels de aarde in gaan” dan ervaar ik dat nooit. Nu was dat er wel. Het ging niet heel diep en het was ook niet dat het door bleef groeien maar het was alsof het telkens een beetje probeerde, iets terug en weer iets verder. Kleine stapjes heel voorzichtig. 😉 ”

Oktober 2014:

Inge uit Baarn “Vandaag had ik een afspraak voor een healingssessie met Esther Hoffmann. Die woont in Groningen en de sessie zou plaats vinden per Skype. Ik vond het reuze spannend. Van een andere vriendin, die ook een sessie bij haar had gehad, hoorde ik dat ze eraan werkt oude patronen te doorbreken en ballast los te laten. Nou daar heb ik wel behoefte aan. Precies om 1 uur kregen we kontakt per Skype en zag ik haar vrolijke Indische gezicht. Ik voelde me gelijk helemaal op mijn gemak bij haar; we hebben ook veel gelachen.

Het was heel bijzonder: zij liet me zien dat de dramatiek die ik nu meemaak eigenlijk een patroon is wat al generaties lang in mijn familie speelt. Ook heeft zij met mij uitgezocht wanneer dat in mijn leven is ontstaan en hoe ik eraan kan werken om dit te veranderen. Het grappige is dat ik me nu veel meer verbonden voel met mijn familie (waarmee ik in realiteit een armzalig contact mee heb). Alsof ik een helikopterview heb gekregen op de situatie. Dus ik kan er nu “boven” staan en werken aan mijn eigen welbevinden. Bedankt Esther, ik verheug me erop om de workshop bij jou te doen.”

M. uit Eext “Ik wil je bij deze hartelijk bedanken voor de healing van afgelopen woensdag; heeft veel veranderingen met zich mee gebracht. Echt wonderbaarlijk. Kom eindelijk weer verder in m’n kracht te staan. Ben blij dat ik gegaan ben. Deze healing was echt hard nodig en ik zie de profijten er al van. Ik kan mezelf nu onder controle houden en dat geeft veel kracht en liefdevolle discipline toe naar mezelf en anderen. Kan andere stukken van mezelf nu ook makkelijker healen omdat ik mezelf nu lief kan hebben. Erg, erg fijn. Dankjewel, dankjewel, dankjewel. Namasté.”

Xavier uit Frankrijk “I had the extreme luck of getting a surprise healing session with Esther Hoffmann, totally not foreseen. The second surprise was that we worked on something we both did not imagine; however, it was the time for a big genetic clearing. Esther, with her nice and soft voice, lead me to the solution and the liberation from this issue in no time at all. I would strongly advise anyone who want to remove blockages or erroneous beliefs to go attend this abundanceworkshop, maybe with a private session before to become aware of the blockages. I am extremely happy and lucky to have Esther as a friend.”

Rosa uit Groningen “De energy clearing heeft voor mij inzichtelijk gemaakt hoe moeilijk het voor mij is om los te laten maar ook hoe het is als me dit daadwerkelijk lukt. Oude energieën en overtuigingen die in mijn systeem zitten kwamen aan het licht en verdwenen tijdens de clearing. Na afloop van de clearing voelde ik mij lichter en energieker. Ik had het idee dat mijn vrouwelijke energie weer meer in balans kwam. Ik voel me weer dichter bij mijn doel om mijn eigen dromen op mijn eigen manier waar te gaan maken. Heel veel dank hiervoor!”

Majella uit Zeist “Het was een heel wonderlijk en merkwaardig gevoel: door de Energy Clearing die plaatsvond bij mij, voelde ik LETTERLIJK de zwaarte en de zware energieën die mij vasthielden (van wel 5 generaties terug in mijn familie!) van mij weg gaan en uit mij weggaan. Ik zag ook in een korte flits een soort gelig-groenige slurf/tunnel waardoor in een enorme vaart “ïets” weggezogen werd. Alles voelde opeens LICHTER en LUCHTIGER in mijzelf! En ik was verwonderd, perplex haast hoe snel dit ging!! Wow!

Vlak daarna voelde ik mij wat trillerig en bibberig en mijn hart klopte heel erg snel! Ook kreeg ik het heel erg warm opeens. Dit is was bij mij de lichamelijke reactie op wat er gebeurd was. Maar het ongelofelijke fijne gevoel overheerste en het voelt alsof ik na jaren en jaren bevrijd ben van een enorme zware rugzak en ballast op mijn rug en hele lichaam! Wat een bijzondere en fijne ervaring! Met veel liefs en dankbaarheid, Majella.”

Mei 2014:

JanKees uit Bilthoven bij een Energy Clearing Group Session“Ik vond het heel fijn, Esther. Omdat ik eerder weg moest, heb je misschien nog positieve Energie naar me gestuurd? Ik voel me al de hele dag zeer helder en ik heb veel kracht in me om uit te delen.”

April 2014:

Sabine uit Oldehove “Esther, nog hartelijk dank voor de healing: nooit gedacht dat energiewerk zo een impact kan hebben. Ben beter geaard, heb een heel poos geen koude voeten meer. Ik voelde mij beter, vrolijker.”

December 2013:

Carla uit Assen “Dankjewel Esther voor de fijne healing die ik mocht ervaren tijdens de open middag bij de Lichtmakers. Ik kon voelen hoe mooi het licht stroomde en ik in een heerlijke ontspanning geraakte. Door jouw healing kreeg ik even weer de bevestiging dat ik op de goede weg ben, dankjewel.”

November 2013:

E.H. uit Bunde, Duitsland “Mijn benen tintelen en ik loop heerlijk rechtop, mijn voeten staan in brand en een enorm welbevinden mag ik genieten. Waar het nu heen gaat leiden is nog steeds een vraag en het antwoord zal nog wel een tijdje een raadsel blijven. Ik vond de behandeling erg fijn. Wel is het spijtig dat ik jullie niet goed onder woorden kan brengen wat er nu precies gebeurd tijdens de sessie.Je hebt een fijne energie en een heerlijke kijk op het leven. Esther, door jouw energie voel ik mij erg aangetrokken. Wat mij aanspreekt is dat je erg diep kunt gaan en dat past goed bij mij zelf. Bij jou voel ik dat je vooruit blijft gaan en wilt door ontwikkelen. Ik hoop dan ook dat jij mij in de komende tijd zal willen begeleiden.”

September 2013:

Claire “Uit nieuwsgierigheid heb ik een consult aangevraagd bij Esther. Vanuit een open gesprek komt Esther snel tot de kern. De echte kern achter het verhaal weet zij vlot bloot te leggen. Inzicht over ’I am presence’ vond ik verhelderend. Esther werkt niet vanuit egomanifestatie meer vanuit soort van verwondering. Esther, dankjewel voor je zuivere inzet! Hartelijke groet, Claire.”

Jelger, 40 jaar “Doordat je dagelijks een healing meditatie aan mijn been gaf, merkte ik dat ik daar meer verbonden mee raakte. Ik voelde dat het beter ging stromen en dat daardoor de angst afnam die ik had voor het oplopen van vewondingen. Ik ervaarde geen onbewuste afwijzingen en reserve meer naar mijn been. Het is me opgevallen dat de nog aanwezige wond in de huid zich veel sneller herstelde dan voorheen. En ik merk nu dat ik weer soepeler kan bewegen alsof ik een paar jaar jonger geworden ben.

N.M. uit Groningen “Ik heb het consult bij Sophia’s Light ervaren als zeer inzichtgevend. Hierbij kwam zowel het innerlijk kind werk, als ook het spiritueel inzicht tot uitdrukking. Esther is een zeer ervaren healer.”

Augustus 2013:

K.M. “Dank zij jou hulp ben ik dichter bij mijn eigen proces gekomen. De waarheid die diep van binnen zat, kon ik met jouw hulp onder ogen komen. Aan mij is het nu om dit te veranderen, in liefde voor mijzelf. Nu de energie weer voor en door mij stroomt, ben ik helder en in contact. Door je integere houding, was er vertrouwen en kon ik het makkelijk ontvangen. Je weet twee werelden te verenigen in een duidelijke en helder gesprek. Dank je wel.”