In de ‘Hallen van Amenti’

Of ik mijn ogen open had of gesloten, zondag was ik voor het eerst ‘zomaar’ in de Hallen van Amenti. Het moois dat ik een week eerder voorgevoeld had, diende zich nu ineens aan. Daar wachtte een begeleider in het wit met een groen/witte tulband mij op en in de Hallen kreeg ik een aantal ‘dingen’ aangereikt. Daarna mocht ik een mooie reis maken in een ruimteschip naar twee prachtige plekken om wijsheid te kunnen ontvangen. Ik was erg onder de indruk en wil dit nu wel vaker gaan doen.

Het toeval wil dat ik sinds twee of drie weken de wens had om een meditatie te kunnen gaan geven aan de deelnemers van onze healingavonden om het potentieel van de deelnemers te kunnen activeren en te bekrachtigen. Ik was de Keylontic Science helemaal vergeten, maar kon er ook niet heel makkelijk bij. Ik hoop dus dat dit nu wel het geval is. Mocht het zo zijn, dan ga ik het zeker bij de Sophia’s Light Healing toepassen! In liefde.