Consult

Om je een idee te geven van wat er tijdens een behandeling kan gebeuren, zijn hier een aantal willekeurige casussen in geanonimiseerde vorm verkort weergegeven.

Vormen

De voorkeur bestaat om in de praktijk de energetische behandeling te geven, maar als naar de praktijk komen geen optie is, bestaat er ook de mogelijkheid om op afstand een consult te krijgen.

• Afstandsbehandeling

Je neemt contact op via facebook, het contactformulier of telefoon en je spreekt af voor een afstandsbehandeling. Zorg ervoor dat je op tijd bent en de mogelijkheid hebt om te kunnen liggen in een rustige omgeving waar je niet wordt afgeleid.

Geschikt voor Lichtwerk, Holistisch Energetische Therapie, coaching, counseling en energetische check-ups.

Voorwaarden: je hebt de tijd en de rust om de behandeling te kunnen ontvangen, je staat open voor energetisch werk, je bent gemotiveerd om de opdrachten/behandeling aan te gaan en begrijpt waar je mee bezig bent.

• In de Praktijk

Je neemt contact op via het contactformulier, email of telefoon en je spreekt af voor een consult in Groningen.

Geschikt voor Lichtwerk, Holistisch Energetische Therapie m.n. goed voor het lichaamsbewustzijn, coaching, counseling en energetische check-ups.

Voorwaarden: je kunt naar de praktijk komen.

Consult

Het consult begint met een gesprek om je hulpvraag te verhelderen. Dan zijn er een aantal mogelijkheden die plaats kunnen vinden voor een verdieping of beantwoording van je hulpvraag:

Lichtwerk: via het lichaam informatie en inzichten verkrijgen voor systeem- en lichaamsherstel, ook voor het activeren en onderhoud van het zelfgenezend vermogen;
healing van het lichaam: ontspanning en harmonie in het lichaam terugbrengen;
reading van het lichaam: zicht krijgen op de problematiek, hoe het zelfgenezend vermogen te activeren, de eigen Lichtkracht te activeren;
energy clearing: op bewuste wijze herkennen en erkennen van belemmerende gedachten, overtuigingen, emoties, energiepatronen en/of verbindingen en die vervolgens te verwijderen;
coaching: gesprek, ontspannings- en/of visualisatie-oefeningen voor je zelfhelend vermogen en je geloof versterken in je innerlijke kracht;
counseling: innerlijk kindwerk, visualisatie-oefeningen, individuele systeemopstellingen of actieve gedragsveranderingen;
nazorg.

Behandeltraject

Het is vrij normaal dat er een traject van een aantal behandelingen doorlopen wordt, afhankelijk van je hulpvraag. Het is per hulpvraag nodig om te kijken wat de waarde is van het doorlopen van meerdere consulten. Soms kan een eenmalige sessie volstaan, maar meestal vindt er in de tweede en derde sessie verdieping plaats.

Voor sommige hulpvragen kunnen onderhoudsbehandelingen nodig zijn.

Klantervaringen

Wil je weten wat de ervaringen van andere klanten met Esther en haar werk waren, lees dan hier een aantal klantervaringen.