Afspraak maken

Wil je een afspraak maken, dan kun je telefonisch, via facebook-chat of via het contactformulier contact opnemen. Je kunt op twee manieren een behandeling ontvangen.

Afstandsbehandeling

Voor mensen die niet naar de praktijk kunnen komen bestaat deze mogelijkheid. Je bent op de afgesproken tijd klaar om de afstandsbehandeling te ontvangen. Dit kan live via Skype plaatsvinden of zonder direct contact.

Bereid je voor door in een rustige omgeving te zitten met de mogelijkheid om te gaan liggen als dat nodig is. Je zult het komend uur niet afgeleid worden zodat de behandeling ongestoord plaats kan vinden. Als de behandeling via Skype plaats vindt, dan is alles realtime. Als er een tijd wordt afgesproken dan wordt de behandeling digitaal opgenomen en na afloop via WeTransfer.com verstuurd (problemen met het downloaden of afluisteren is op eigen verantwoordelijkheid).

Voordat de afstandsbehandeling begint, worden een aantal NAW-gegevens van je vastgelegd.

Na afloop van de behandeling krijg je de factuur via mail thuisgestuurd om het te betalen bedrag binnen drie dagen over te kunnen maken. Via mail krijg je de download-link voor de digitale audio opname binnen.

In de praktijk

Je bent op de afgesproken tijd aanwezig aan de Munsterheerd 96 te Groningen. Bij verhindering graag uiterlijk een dag van tevoren afzeggen anders wordt € 20,- in rekening gebracht voor de ingeruimde tijd en gemaakte kosten.

Voordat het intakegesprek begint, worden een aantal NAW-gegevens van je vastgelegd.

In de praktijk mag je tijdens de behandeling zonder schoenen op een behandeltafel liggen en word je door een deken bedekt. Hierbij vinden er zachte aanrakingen plaats en evt. een lichte massage/schudbewegingen. Mocht je om een reden niet op de behandeltafel kunnen liggen, dan is zittend behandeld worden ook een optie.

Na afloop wordt de behandeling besproken, wat het vervolg is, eventueel wordt er een nieuwe afspraak gemaakt en betaal je het behandeltarief. Via de mail word je de download-link toegestuurd van een eventuele audio opname (dit is niet standaard). De nota om bij de zorgverzekeraar in te kunnen dienen zal via de mail worden verstuurd.

Tarieven

Het consult duurt circa 60 tot 75 min.

In de praktijk/Op afstand
Prijs
Consult van 1 uur € 60,-
Consult van 2 uur € 90,-
Tarief niet nagekomen afspraak € 20,-
Vooruitbetaling 6 consulten van 1 uur met korting (binnen 6 maanden te innen) € 300,-

Vergoedingen via zorgverzekering

De behandelsessies bij Esther kunnen vergoed worden via de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar die complementaire/alternatieve zorg vergoed. Controleer zelf je zorgverzekeringspakket.

Esther is aangesloten bij het Verbond Van Energetische Therapeuten (de VVET) en bij Stichting RCBZ (overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert).

Hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoed, is per verzekering verschillend. Bekijk je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar. Voor meer informatie kun je ook op deze pagina kijken en eventueel op die pagina verder naar beneden scrollen om te zien of je zorgverzekeraar energetische therapie vergoed.

vvet_logo_no_backgroundrbcz-logo-copyright-smal.html

Contactformulier

Je naam *

Je email *

Woonplaats *

Telefoonnummer *

Onderwerp

Je bericht

captcha